Het begon allemaal bij onszelf. We hebben besloten om onze missie de wereld te verbeteren met moonshots centraal te zetten, het groter aan te pakken. We bouwen voort op onze ervaring en streven ernaar iedere dag een beetje beter te doen. Het leiderschap en ondernemerschap van de Aimforthemoon community wordt de basis voor verenigde actie van invloedrijke bedrijven en ondernemers. Bijdragen aan de Sustainable Development Goals is ons gezamenlijke doel.

We noemen het United Impact.

Hierop volgend besloten we in september 2019 te gaan voor een ingrijpende rebranding. Een buitengewoon uitdagende en vooral inspirerende klus.

Onze nieuwe visuele identiteit presenteert en vertegenwoordigt de cultuur van Aimforthemoon. Een plek waar ondernemersgeesten elkaar vinden en versterken. Ondernemen is dromen, risico’s nemen, doorzetten, maar vooral doen!

Practice what you preach. Bij Aimforthemoon staan onderzoek en experimenteren centraal. Wat is het probleem dat we gaan oplossen? Is het wel een probleem? En voor wie en waarom? Deze vraagstukken zijn we gaan valideren. Om het design vervolgens iteratief aan te scherpen en uit te breiden.

Hoe presenteer je ‘magie’ ? In onze ogen niet door alles in hapklare brokken uit te leggen, maar door een gevoel te creëren. Iets verrassends en anders dan de buren. Het gevoel dat ons in staat stelt om een succesvolle samenwerking te starten.

Opvallend is het verticale grid en kleurverloop in de visuele identiteit. Dit vertegenwoordigt het proces dat we binnen Aimforthemoon hanteren. Structuur en regelmaat zijn van belang om zowel de teams als de stakeholders te begeleiden in het traject.

Laat ‘t doek maar zakken! Het is tijd om onze nieuwe koers en visuele identiteit aan de wereld te tonen. Door de corona-crisis moesten we van ons originele plan afwijken. Geen groots evenement met champagne als afsluiter, maar een persoonlijke boodschap aan onze familie, vrienden, partners en klanten. Niet gelikt en zonder fouten, maar menselijk en met gevoel. Zoals men ons kent.

De nieuwe branding is nog steeds ‘under construction’ en dat zal het altijd blijven. We moeten altijd in beweging zijn om relevant te zijn en te blijven. Elke dag wordt het weer een beetje beter en aangescherpt. Bekijk onze gloednieuwe website www.aimforthemoon.com of kom eens langs voor een (digitale) kop koffie. Voel je welkom!

We are a corporate innovation studio creating impact through business with teams of entrepreneurs & corporate innovators.

We are a corporate innovation studio creating impact through business with teams of entrepreneurs & corporate innovators.